marți, 28 decembrie 2010

Azi am citit 2 bloguri, care amandoua m-au captivat. www.oxidot.blogspot.com (blogul Laurei), si inca unul, ceva mai devreme.
Vreau sa zic ca, dupa ce am citit vreo 3 postari din primul, dupa ce am dat un alt-tab, vedeam ecranul negru si scrisul pe galben. Parca imi era impregnat pe retina. In fine, felul in care scriam pe messenger, era acelasi cu modalitatea in care tipa respectiva, scria pe blog. Am ramas marcat pe scurta durata de felul in care scria. A trebuit sa merg sa mananc si totul s-a schimbat.

M-am uitat acum pe blogul Laurei (X). Imi vine sa scriu propozitii scurte si la obiect, sa spun pe nume. Sa imi aduc aminte si eu de Mario, sau de cartofii copti pe care ii mancam la vecina de la etajul 1, pe vremea cand Loredana fata ei, inca era in Romania iar noi eram impreuna. Amintiri.

Imi place ca nu am scris despre Craciun anul asta. Nu v-am facut urarea specifica si nici nu am vorbit despre cadouri. Craciunul are o cu totul alta insemnatate pentru mine incepand de anul asta.. L-am cunoscut pe Dumnezeu, si mi-am schimbat perceptia/conceptia despre anumite chestii.. Cum ar fi Craciunul si insemnatatea sa.

Am fost acum cateva zile in Cernavoda, si am apucat sa schimb cateva cuvinte cu un baiat cu care ies destul de des, ciudat, de abia acum am deschis ochii si am vazut ca e destul de inteligent. Prin vorbele lui, mi-am dat seama ca si conceptia despre relatiile cu fete mi s-a schimbat.

Ideea despre bani mi s-a schimbat. Ideea despre sinceritate mi s-a schimbat..

Ma bucur ca incepe un an nou, si.. in ultimul an am fost intr-o continua schimbare, in bine. Sunt sigur ca si anul asta va fi unul al schimbarii pentru mine.

Va rog frumos sa ma iertati toti cei carora le-am gresit anul asta. Promit ca voi fi mai bun, si ca voi incerca sa fiu mai tolerant si mai intelegator. Nu va promit ca n`o sa va mai corectez cand o sa scrieti incorect gramatical. :)

Yours, Valy.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentati aici..