luni, 14 februarie 2011

Post.

Oameni..

Atatea calitati, dar si atatea defecte. Atatea ganduri pe care le avem, bune sau rele, atatea grimase, atatea miscari si gesturi voluntare sau involuntare.. Toate astea ne caracterizeaza.

Zile..

Cineva mi-a spus la inceputul anului: Aceleasi cifre, dar cu totul diferite. Din nou 1 ianuarie, din nou 28 februarie, din nou 13 august.. din nou, 1 septembrie, sau 7 noiembrie. Aceleasi zile, dar alte activitati. Iar noi, parte din tot.

Sentimente..

Dragoste, sau invidie, sentimentul de incredere (care poate fi spulberat in mai putin de o secunda), tristete sau fericire, atasare sau repulsie.. Toate aceastea ne caracterizeaza la fel cum calitatile, si defectele ne contureaza ca personalitate.

Ganduri..

De bine, ori de razbunare, sau de invidie. Ganduri ascunse ce ne sunt impregnate in minte, si acestea bune sau rele, care la un moment dat pot deveni teluri in viata.
Atentie totusi ce vom deveni daca incepem sa le urmam.

Actiuni..

Care ne pot ridica in ochii altora, sau ne pot darama. Actiuni care ne ajuta in viata sau care ne pun piedici daca nu le facem cum trebuie. Actiuni care ne vor aduce viata vesnica sau actiuni pe care, daca nu le intreprindem vom ramane in intuneric.

Sincer sa fiu nu stiu ce am vrut sa spun cu toate astea, dar am simtit sa le scriu, si am facut asta. Poate daca voi intelegeti sa imi spuneti si mie, si va rog sa faceti asta.

Participati.. haideti sa iesim din traditie.

Un comentariu:

Comentati aici..