luni, 26 iulie 2010

Sfat.

Viata e prea scurta pentru a ne ascunde sentimentele.
Trebuie sa stim cat sa asteptam pentru ca, totusi avem nevoie de timp.
Nu grabi lucrurile.
Asteapta momentul oportun, chiar daca ar trebui sa astepti ani.
Relaxeaza-te.
Dar nu te opri. Gandeste-te daca e bine, dar nu te complace situatiei.
Comoditatea te face sa crezi ca nu e momentul desi poate el deja a trecut.
Ce poate fi mai placut decat sufletul pe care il vrei in mainile tale, sa il poti modela, sa`l poti saruta, sau mangaia, ori sa te
plimbi de mana?
Si daca il ai.. Sa nu crezi ca lupta s-a terminat. Gandeste, zambeste, incearca si simte. Ofera. Cere. Iubeste, si canta. Fii perfect
daca vrei perfectiune. Adora. Incearca. Asteapta si crede.

.

8 comentarii:

  1. Cum se face sa vorbesti despre a te complace situatiei cand de fapt asta faci tu!?

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim?! :)
    Asta e sfatul meu pentru ceilalti. Iar ce fac eu, ma priveste strict pe mine. Oricum tu nu stii ce fac eu, si cu siguranta nici nu ma cunosti, si nu stii care imi sunt dorintele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ok am inteles tot ceea ce ai spus. Nu am spus cu rautate! Doar ca nu stiu cum ii poti sfatui pe altii sa faca ceva ce tu nu esti in stare sa faci ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Problema nu e ce fac eu sau ce nu fac eu. Pentru ca eu daca intr-adevar m-as complace, acum, as face`o intr`o relatie pe care mi-am dorit`o de mult, cu o persoana pe care am iubit`o si o iubesc de mult timp. Deci eu nu ma complac nici unei situatii. Repet: Nu e cu putinta sa va dati cu parerea in necunostinta de cauza. Ma agit degeaba, mai ales daca nu imi spui cine esti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu cred ca va conta cine sunt sau nu.. nu ar trebui ca raspunsurile tale sa depinda de asta. Ceea ce vroiam sa spun nu este legat de o relatie. Pe mine asta nu ma intereseaza.. ma refeream la a te complace pe mai mute planuri, inclusiv cel financiar. Si crede-ma ca tot ce spun este in cunostinta de cauza!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stii starea mea financiara din momentul de fata. Am o gramada de prioritati, si chestii care ma intereseaza PE MINE, in mod particular si personal, si mai ales, sunt chestii care or sa ma ajute, PE MINE, sa fiu bine, in timp. In continuare imi sustin ideea: Vorbesti in necunostinta de cauza.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ca sa iti spun sincer prioritatile tale nu sunt cele care ar trebui, sau nu par a fi .. gandeste-te ca unii depind de ceea ce faci.. Si iti poti sustine in continuare ideea, dar iti spun ca gresesti.

    RăspundețiȘtergere

Comentati aici..