luni, 27 septembrie 2010

No Name

Schimbarea nu e din punctul sentimental de vedere, ci din neputinta de a fi. Nu poti avea nimic in tara asta, si cel mai grav e ca nu ai nici macar un punct de plecare. As putea sa dau vina pe mine, si as putea sa dau vina pe parintii mei, sau as putea sa fac ce fac acum, sa dau vina pe tara, dar nu e de ajuns. De ce sa invinovatesti pe cineva cand tu nu poti sa fii. Eu sunt de vina ca sunt. Si asta nu inseamna ca o sa incetez sa fiu, doar ca pe cei `sus pusi` nu ii intereseaza de noi.
N-ai cum sa nu iti schimbi starea din bine in rau. Nimic nu te ajuta ca, daca ai o stare de bine sa ti-o si mentii. Parca aerul e poluat cu rautate. Parca apa e stricata cu saracie. Si soarele cu cat devine mai rece, cu atat fura din bucurii.

Mi-as fi dorit sa ma fi nascut in alta tara. Sa am alte origini. Ma jur.

2 comentarii:

  1. Vinovata nu este tara nici pentru neajunsurile tale nici pentru felul in care te comporti. Daca este cineva vinovat pentru ca nu are ceea ce isi doreste, acela esti tu. Pentru ca daca ti-ai propune ai putea reusi. Daca as continua, as ajunge iar la delasare.Insa ma abtin acum :) take care

    RăspundețiȘtergere
  2. Iar eu daca ti-as raspunde ar insemna ca iar ajung la discutia in care spun ca nu stii ce fac eu acum, si ar trebui sa nu te mai bagi.

    Intoarce-te la ce faceai ca faceai bine.

    RăspundețiȘtergere

Comentati aici..