duminică, 19 septembrie 2010

Words

Cat de tare mi-as dori sa imi pot preda sufletul.. sa ma lepad de hainele ce mi-au devenit piele, sa ard mincinosul din interiorul meu, distrugandu-l.. Cat de tare mi-as dori sa fi ales intunericul in locul racorii si.. cat de tare mi-as fi dorit sa urlu cu toata puterea, in loc sa descopar ca nu am sens..

Cred ca.. e timpul sa plec departe, sa-mi gasesc confortul in durere, caci oricum toata placerea e la fel.. Ma tine departe de probleme. Va aud, si cred ce imi spuneti, dar eu nu vreau complicatii.. Inseamna mai mult decat simple cuvinte: Sunt doar lacrimi.. E doar ploaie.

Cat de tare mi-as dori sa intru prin portile mintii, sa imi iau amintirile de mana, sa ma ajut sa imi inteleg anii trecut.. as vrea sa pot alege intre Rai si Iad.. daca ar exista.. Si cat de tare mi-as dori sa imi pot salva sufletul.. Mi-e atat de rece.. departe de teama..

2 comentarii:

  1. Te-ai schimbat iar faptul ca observ este pentru ca nu ai facut-o intr-un mod pozitiv. Revino-ti pentru ca viata chiar nu este asa cum pare de cele mai multe ori. Desluseste-o si vei vedea ca va fi mai bine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Vroiam sa iti raspund cu un comentariu, in schimb o sa raspund cu o postare. :)

    RăspundețiȘtergere

Comentati aici..