miercuri, 27 octombrie 2010

Fii simpla.



Ea este Andreea, o fosta prietena, si actual suntem amici. Mi-a aratat poza asta acum cateva minute, iar descrierea mea, pe care i-am scris`o ei prima oara, am decis sa o postez si aici.
Nu pot spune ca sunt in cautare, dar daca ai fi asa, atunci as spune da.
"Cand privesc poza asta, ma duce mintea la fete cum nu prea mai sunt in ziua de azi. La fete simple, la fete care nu sunt profitoare, care nu vor bani. Nu ma duce gandul la fete care nu au bani ca sa aiba grija de ele, dar care au bani si stiu sa nu arate asta, si sa fie modeste. Ma duce cu gandul la o fata draguta, care stie sa isi arate calitatile prin naturalete nu prin fard. Prin simplitatea hainelor sale, si printr-un alint copilaresc, care functioneaza chiar si la 20 de ani. Poza asta ma duce cu gandul la felul cum as vrea sa fie viitoarea mea prietena. Fara figuri, fara fite, simpla si modesta. In toate astea o caracterizez ca fiind sincera si loiala. Exact cum am devenit. Dar oare.. mai exista?"

8 comentarii:

  1. probabil nu cauti unde trebuie pentru ca mai sunt fete asa. nu dispera iar in legatura cu fata din poza e draguta

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place ce ai scris, cum ai descris.. si imi place sa vad ca se mai gasesc persoane care, dupa o relatie, pot fi prieteni :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt putine. Atat de putine incat crezi ca nu mai sunt. Dar cred ca asta le face sa fie speciale. Faptul ca nu ies in evidenta. Decat atunci cand ajungi sa iti dai seama ca ascund in ochi intregul univers. Cand o vei gasi, sa nu renunti. La fata aceea cu soare in par si caldura in suflet.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ar trebui sa vorbim noi doi ^
    Si da, ai dreptate, crede-ma ca as sti sa pretuiesc. Doar ca nu mai apare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Duc o viata frumoasa pentru ca-mi doresc asta. Stiu ca o sa par egoista cand spun asta, dar ma risc. Daca de femei destepte s-a golit lumea, atunci unde-s aceia care pretuiesc valoarea adevarata a lor?

    RăspundețiȘtergere
  6. Cei care pretuiesc valoarea lor sunt tot aici. Dar stii cum e, de abia cand pierzi ceva, incepi sa pretuiesti cu adevarat.
    Stii ca pisicile ling untul?

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place Taxi- Jumatatea mea... "Si daca e asa si cred ca e asa / Inseamna ca pan' acum, jumatatea mea, / Am trait pe jumatate, am visat pe jumatate / Si am pierdut o jumatate din viata fara sa-mi dau seama. / Crezi ca-i simpla drama, gandeste-te,/ In definitiv e si a ta. Recunosc, n-am puterea sa te recunosc. / Jumatatea mea, cantecul asta-i pentru tine, / Asculta-l bine si cauta-ma tu." Ar trebui sa schimbam niste vorbe noi doi... Si da, stiu ca pisicile ling untul. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi plac multe. Chiar cred ca am sa scriu un post pe tema asta.
    Apropo, id-ul meu e acelasi cu, contul google. :)

    RăspundețiȘtergere

Comentati aici..