duminică, 3 ianuarie 2010

De an nou..

2009.. Gone. Nu mai scrie nimeni in dreapta sus a paginii, data de pe computer din dreapta jos.. Pe cine mai intereseaza 2009? Doar pe cei de la statistici. Acum, 2010 e in floare. Si adevarat, suna si mai frumos. E mai rotund. Pentru mine 2009 a fost, dupa cum stiti, anul schimbarilor. De la inceput pana la sfarsit. Pentru voi? Ce asteptati de la 2010? Ce bine suna "Doua zeci, zece". Eu astept ca anul asta sa sune diferit fata de ceilalti ani, dar sa fie fix la fel. Nu la voia intamplarii, ci fix cum ni`l facem noi.

Nu am putut niciodata sa cred in zodii, in astre, din dumnezei, sau in vise. Desi visele mi-au placut si inca imi plac. Traim in realitate, realitatea asta cruda, care.. deja mi-a luat 3 zile din doua zeci zecele meu. Si ce repede trece timpul. Am uitat Decembrie.. Si chiar zambesc. Ianuarie a venit din nou, si fara sechele va trece si luna asta, si 28`ul din luna urmatoare e ca si dus. Si 11`le din aprilie. Si toate. Sunt date pe care desi le-am trait din plin si cu o intensitate sporita, acum inseamna doar trecut. Amintiri.

Toti cei ce ma au in lista de messenger, sau in agendele de telefon probabil au observat ca nu am dat nici un mesaj de craciun. Nu cred nici in asta. In schimb as vrea sa pot si sa am timp, si mai ales atentia indreptata pentru fiecare in parte cate putin, pentru a va multumi ca sunteti alaturi de mine, si a va ura un La multi ani special. Dar nu pot face asta.

Oamenii speciali, carora vreau sa le multumesc pentru seara de revelion sunt: Iulia si Bogdan, impreuna cu Gianina si Giani.. (carora o sa le dedic un post intreg.. in viitorul apropiat, si pe care ii iubesc mult).. Iuliei (cumnata mea) si Alinei. Pe fiecare va iubesc in mod particular si diferit, dar special.

La multi ani, si sper ca doua zeci zece sa
fie de 2009 ori mai bun decat 2009.

Un comentariu:

  1. Fiecare in parte actionam diferit, mai mult sau mai putin unic. Tu se pare ca actionezi cu unicitate...special.Imi place cum scrii :)

    RăspundețiȘtergere

Comentati aici..