sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Ma bantui degeaba..

Unele persoane trec mai departe.. din toate punctele de vedere. Altele, incearca sa treaca peste situatii din viata lor. Cativa dintre noi reusim sa trecem cu totul peste ce a fost, in schimb altora.. le e greu. Poate ca in sinea noastra spunem ca e bine, dar de fapt in interior nu s-a schimbat nimic si vrem sa fie ca inainte. Pacat ca.. nu se poate. Eu. Eu sunt fericit cum sunt acum. Eu nu am nevoie de nici o schimbare. Eu IUBESC. Eu sunt fericit. Si desi a trebuit sa treaca mult timp, si mai ales, sa trecem prin multe, suntem FERICITI impreuna. Daca doar deocamdata sau pentru cat timp.. lasam timpul si mai ales, ne lasam pe noi sa decidem.

Daca cumva citesti, atunci: Nu te mai baga. Nu mai sunt in viata ta, si mai ales, nu o sa mai fiu niciodata, oricat ti-ai dori asta dar nu o recunosti. Esti trecut, pentru ca asta nu pot schimba, si atat.. Nu mai incerca sa ii spui ce sa faca, si intelege ca oamenii se schimba.. Iar eu am facut asta. Nu mai spune ca ai fost oarba si ca nu vedeai pe cineva mai bun pentru ca eu cu gura mea iti spuneam sa te duci si sa ma lasi in pace. E timpul ca TU sa te maturizezi acum.. CITESTE, pentru ca e ultima oara IN VIATA MEA :) cand o sa iti mai dedic ceva:

 

 

 

 

Soapte demult uitate, se aud incet.. le aud la ureche.. Tot nu imi dau seama de ce mi le amintesc..

Cand toate starile induse de tine ma golesc pe interior.. stiu ca tu esti de vina..

Ma privesti, ma bantui, iar eu nu pot decat sa te las sa ma tragi in jos..

Te-am simtit, si am simtit, dar nu, nu ma mai tragi in jos..

Te inchid atat de departe, incat sa nu te mai simt..

Inima ta imi batea in piept.. ODATA.

Ma urmaresti, si ma alergi, dar nu ma prinzi..

Ma hartuiesti, ma incerci.. dar nu..

EU te simt, doar cum ma tragi in jos...

Si nu te voi lasa sa faci asta..

P.S.: Cine vrea explicatii, trebuie doar sa intrebe.

2 comentarii:

  1. Iubesti si suntem fericiti impreuna, nu imi pasa ce a fost, nu vreau sa traim in trecut. Te iubesc ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu as avea cateva intrebari... dar cine sunt "eu" sa-ti pretind explicatii ??? Si de ce sa "te irosesti" explicand ceva - cuiva ???
    Iubesti? Foarte bine! Daca "stars who complain" nu se cramponeaza de trecut si nu cere explicatii, noi de ce am face-o??? :)))))

    RăspundețiȘtergere

Comentati aici..