luni, 19 aprilie 2010

Concentrate.

Consider ca nu conteaza ca ne-am despartit, ci ca ar trebui sa ne concentram pe momentele in care eram indragostiti unul de celalalt. Aminteste-ti de momentele in care zambeam fara sa fim fortati, sau momentele in care nu exista vreo urma de obligatie in a ne baga in seama.. Clipele alea dragute in care, ne vedeam si din iubire ne strangeam in brate fara sa ne dam drumul ori.. cand nu conta ce zice lumea si ne tineam de mana, zambind. Momentele fara jigniri, sau discutii, fara reprosuri si raspunsuri. Atunci cand chiar nu conta, cine cu cine vorbeste, parole sau numere de telefon. Atunci cand relatia prima, iar restul, era doar restul. Desi aici pare ca vorbesc doar de mine.. Nu e asa. Si nu, nu ma refer deloc, doar la tine, Alina, caci eu ma stiu cum am fost in trecut in restul relatiilor. Acolo, mi-ar fi placut sa fie retinute doar momentele de fericirie, si dragoste, de iubire sincera, si sa uitam ca ne-am despartit. Sa dispara regretele, si momentele de tristete, si sa incercam sa savuram FIECARE CLIPA de iubire si dragoste, fiecare moment de egal, de adevar, de puritate al perfectiunii ce se numeste dragoste. Nu ne-am despartit, ci totul s-a transformat in separare, pentru ca, poate si practic, nu doar teoretic, asa e mai bine. Eu nu plang, si nu sunt trist, ba chiar sunt ok. Mi s-a dovedit inca odata ca, presimtirile mele sunt bune. Si nu de putine ori, deciziile mele, desi luate cu intarziere sunt bune. Dar asta e alt capitol. Totusi, indemnul meu pentru toata lumea este sa uitam ca ne-am despartit, si.. sa ne bucuram de acele PUTINE momente in care eram indragostiti, si simteam ca nimeni si nimic, nu ne poate inlatura sentimentele puternice..

Iubirea traieste..

9 comentarii:

  1. Ai perfecta dreptate, caci gandindu-te la clipele frumoase, de cele mai multe ori simti emotia pe care o simteai si atunci, de parca ai retrai clipa!

    RăspundețiȘtergere
  2. te urasc ca mi-ai rascolit amintiri ascunse in adancul inimii.:((((

    RăspundețiȘtergere
  3. Dreptate, dar uneori nu e tocmai usor sa uiti despartirea si sa iti aduci aminte de clipele in care zambeam si asa .

    RăspundețiȘtergere
  4. e usor...
    dar e nevoie de timp si maturitate.
    eu una sunt o copila.

    RăspundețiȘtergere
  5. E nevoie dee.. 2 persoane, si de ceea ce cu toti avem, pentru ca am fost implicati intr`o relatie. :) De speranta. Eu sper ca odata si`odata o sa imi fie bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. sa postez... sa nu postez... sa postez... sa nu postez...
    am sa postez.... sa-mi caut mai intai "cuvintele alese" :)

    RăspundețiȘtergere
  7. intotdeauna am apreciat modul in care scrii... in timp mi-am dat seama ca ceea ce exprimi in cuvinte nu te reflecta in realitate, ca personalitate a ta, desi ar trebui... ce pacat !!! Si totusi imi voi limita admiratia pt. persoana ta doar la modul in care scrii... ce altceva as mai putea admira... nu ai ambitie, si sunt atatea care iti lipsesc... insasi atitudinea...

    RăspundețiȘtergere
  8. deviza mea in viata a fost "daruieste neconditionat" si crede-ma ca fara a spera sau a cere, viata iti va darui inzecit... sigur ca "a lupta" este deviza de la care trebuie sa pornesti... nu te citic, dimpotriva "iti dau un sut ca sa poti face un pas inainte"... "te scutur" putin ca sa-ti gasesti ambitia pierduta..."te cert" ca sa deschizi ochii si SA VEZI !!! Te superi pe mine??? - stiu ca nu, dar stiu ca cineva ma va certa ca ma "bag ca un gandac" :))))

    RăspundețiȘtergere
  9. deviza mea in viata a fost "daruieste neconditionat" si crede-ma ca fara a spera sau a cere, viata iti va darui inzecit... sigur ca "a lupta" este deviza de la care trebuie sa pornesti... nu te citic, dimpotriva "iti dau un sut ca sa poti face un pas inainte"... "te scutur" putin ca sa-ti gasesti ambitia pierduta..."te cert" ca sa deschizi ochii si SA VEZI !!! Te superi pe mine??? - stiu ca nu, dar stiu ca cineva ma va certa ca ma "bag ca musca" :))))

    RăspundețiȘtergere

Comentati aici..