marți, 24 august 2010

Alt.. fel de postare.

Save the cheerleader, save the world.
E o propozitie de care teoretic m-a saturat, dar care fix de fiecare data cand o pronunt, imi deseneaza un zambet pe fata. Cum poate faptul ca salvezi o majoreta de la moarte (Care apropo, e nemuritoare), sa salveze lumea? Numai in Heroes poti afla.
Am descoperit ca oamenii, si in general noi.. (adica oamenii) nu sunt atat de sinceri pe cat spun ca sunt. Indiferent de cine vorbesti.. de mine, de tine.. de el sau de ea. Nu suntem sinceri si cu asta basta. Desi eu incerc sa fiu, si mi-a iesit anul asta mult mai bine decat mi-a iesit in ceilalti 22. :D
In alta ordine de idei, imi place sa ascult muzica lalaita, gen James Blunt, sau Patrice.. Imi place mie, na, n-ai ce sa-mi faci. O sa treaca si perioada asta si ma intorc iar la rock`ul meu comercial.
Vroiam sa scriu un post diferit si pana aici mi-a iesit. Chiar daca nu e deloc "describing" pentru blogul asta, nu e nici o problema. Daca aveti rabdare, o sa vina si alte posturi bune. Ma bucur ca trece.. toate trec, pe bune, dar nimic nu trece, fara sa lase urme. (parazitii).
Well.. plec la Bucuresti. A new adventure awaits, and this means.. Yeeey..

P.S.: Eu n-am uitat: Komitet Gosudarstvennoy Bezopasnosti.

4 comentarii:

  1. M-am saturat sa te vad jucand roluri...Liviu m-a sunat si mi-a spus ca daca mai vorbesc cu tine se supara pe mine :)..mi-a povestit..chestii..care le-ai spus si chestii care le-ai facut cat timp ai stat la Constanta...am aflat si de mesajul de pe facebook care..."l-am" trimis...M-a saturat sa te inteleg si sa-ti gasesc scuze...asta, de acum trei ani. Si acum...ca vad ca te descrii lumii intr-un anume fel...pe cand tu esti de fapt...it's bullshit, and it's bad for ya. :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Si ce am facut la Constanta, tot o schimbare se numeste. Si o sa urmeze alta, si probabil altele.. Multumesc ca imi urmaresti blogul. Macar atat sa faci.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum as putea sa fiu eu "the bitch" cand niciodata nu o sa ajung la nivelul al care ai ajuns tu? Ce ai facut...nu a fost schimbare, a fost "shterpelit" lucruri, cam ca..tiganii....aminteste-ti ca ai mai trecut prin asta...Diferenta? Tu nu ai invatat sa faci schimbari..tu nu stii sa faci altceva decat........nimicuri. Nu iti urmaresc blogul, vroiam doar sa-ti spun ce meriti...dar nu-i nimic.Traieste cum vrei tu..."save the cheerleader, save the world"

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am spus asa ceva niciodata. Sentimentele mele pentru tine nu m-ar fi lasat niciodata sa arunc cu vorbe din astea. Si stii asta. Nu stiu cum poti sa crezi asa ceva. Si.. "Liviu a spus ca daca mai vorbesc cu tine, se supara pe mine".. sa fim serios. Fiecare poate sa spuna fix ce vrea, dar atat timp cat sunt lucruri neadevarate, doar pentru razbunare, e fix un cacat. Fiecare o sa aiba partea lui de razbunare la un moment dat. Nu ma refer deloc la tine.

    RăspundețiȘtergere

Comentati aici..