sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Motiv de rugaciune 2.

Pentru cei care nu ma cunosc, sunt Vali, si am 23 de ani. Timp de 22 de ani si 9 luni din viata mea (aproximativ), am ratacit prin "placerile" lumesti, am cunoscut parti bune si rele ale vietii, si pana la un moment dat am ales sa ma hranesc cu ce nu ii placea lui Dumnezeu.. Am o scuza spunand ca nu stiam exact ce vroia Dumnezeu de la mine, si alta scuza spunand ca pentru mine El nu exista (la trecut). Dar fiind un om inteligent (asa imi place sa ma consider), puteam foarte usor face diferenta intre bine si rau, si stiam ce e nociv si ce nu este.. Si pana la un anumit punct nu am facut alegerile bune.. Dar singurul vinovat sunt eu, si alegerile mele sunt numai ale mele, si nimeni nu este de vina pentru ce am ales.. Pana am ales sa il urmez pe Dumnezeu.
Am furat, am mintit, am inselat, am baut, am folosit droguri (dar doar pentru o foarte scurta perioada, n-am fost niciodata dependent).. Am incalcat legea in diferite modalitati..
De ce va spun aceasta mini-marturie generala? Pentru ca am nevoie de rugaciunile voastre. Vreau sa va rugati pentru mine, desi am foarte mult timp liber, nu citesc din Biblie decat foarte rar, vreau sa va rugati pentru mine ca tot ce simt acum sa ramana in sufletul meu, si anume dorinta de a-L cunoaste mai mult pe Dumnezeu, si de a fi aproape de Cuvantul sau, de a implini Cuvantul Lui, si de a-l sluji cu toata puterea mea si cu tot ce am. Vreau sa va rugati pentru grupul de tineret din Medgidia, pentru a actiona mai mult. Pentru evanghelizarea Medgidiei, si pentru Biserica din Medgidia.

Dumnezeu e mare, si voi stiti sau ar trebui sa stiti asta. Orice lucru care pentru noi este imposibil, pentru Tatal este un lucru infim.. tot ce trebuie sa facem este sa-L rugam cu o inima smerita, sincera, si El ne va da, atat timp cat ceea ce Ii cerem este nevoia noastra si este pe placul Sau.

www.musulmanii.wordpress.com

5 comentarii:

  1. Draga Vali,este bine ca ai liniste sufleteasca,este bine ca te rogi si ca apelezi si la altii sa se roage pentru tine.
    Dar intre rugaciune si rugaciune,trebuie sa castigi painea pe masa ta si a familiei daca o ai.
    asa ca afara de rugaciuni si chiar inaintea lor, asi zice,trebuie sa te claifici,sa te scolesti,sa inveti o meserie,sa faci ceva cu tine si cu viata ta PRIN PUTEREA PERSONALA. caci eu sunt singura sa daca faci un lucru singur, al doilea vine de la sine
    succes

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil ca toti ce-i care au fost induiosati la maxim de cele scrise aici o sa-mi ureze numai de "bine", dar....WTF man? Ce-i cu tine?

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim, vezi, tocmai asta e ideea, caa.. nimeni nu iti ureaza "de bine" ci iti ureaza de bine. Tocmai pentru ca toti vad ca schimbarea asta este in bine.
    Ce sa spun, sincer, ma bucur ca am decis sa ma incred in Dumnezeu.

    Viorica, multumesc, eu imi caut de munca, dar in ziua de azi este destul de greu.. dar asta nu inseamna ca m-am lasat vreun moment pagubas. Pace multa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari pentru fiecare postare in parte! Th

    RăspundețiȘtergere
  5. Vali ma bucur sa vad aceste cuvinte care sunt o exprimare scrisa a unei inimi care de multe ori parca penduleaza foarte puternic intre multe sentimente . Problema este ca sentimentele vor oscila intotdeauna si nu prea e bine sa iti lasi inima prinsa intre ele . Ti-as sugera chiar sa faci altceva . Sa lasi ca inima ta sa fie expusa la Cuvantul lui Dumnezeu si sa o citesti mai mult . Pana la urma urmei ce credem ca este important in acel lucru sau lucruri ne investim viata. Si cred ca as avea un mod practis prin care sa te ajut sa fii mai aproape de Cuvantul lui Dumnezu . Daca vrei sa incercam sunt gata sa discutam! Fii binecuvantat de Domnul!
    CORNELIU SERDENCIUC.

    RăspundețiȘtergere

Comentati aici..