joi, 3 decembrie 2009

Raspuns la 2 Decembrie

Cativa dintre noi stiu cu adevarat ce trebuie sa simta, cum sa reactioneze, cand sa iubeasca, stiu ce trebuie sa faca, atunci cand e de bine si cand e de rau, stiu cand sa zambeasca si cand sa planga.
Unii, trebuiesc impinsi de la spate pentru a face ceva, trebuie sa te rogi de ei, sa ii ajuti pentru a-si trai viata, sa le explici ce e bine si ce e rau, cum e normal si cum nu e..
Altii nu ai nici un fel de identitate proprie. Nu fac nimic, vorbesc doar despre ce e de facut, sperand, si in acelasi timp crezand ca daca fac asta, e de ajuns.. Se plang ca le e greu, dar nu lupta pentru a obtine ceva, si cred ca totul vine de-a gata.

Sunt categorii de oameni care au si nu au nevoie de ajutor. Sunt persoane carora desi li se acorda un dram de ajutor, nu stiu sa profite de el. Sunt oameni care incearca sa ajute, dar nu sunt ascultati. In viata, intotdeauna gandurile rele vor umbri pe cele bune. Si aici apar si genul asta de persoane. Care vin, spun, pleaca. Si sunt oamenii dinaintea acestora, care naivi fiind, cred.
Oamenii, sunt prieteni si inamici. Probabil daca ceri parerea despre mine unui prieten, ma va ridica in slavi, si va zice ca sunt cel mai de treaba om. Daca vei cere parerea unui inamic, iti va spune ca-s varza ca-s terminat ca fac, ca dreg. NIMENI in afara de mine, nu iti va spune adevarul. Si daca eu mint, tine de tine sa il afli.

Problema mare e ca oamenii se mai schimba din cand in cand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentati aici..