luni, 21 decembrie 2009

De ce scriu? De ce nu ma opresc si inchid blogul? De ce nu termin odata cu toata tampenia asta? Pentru ca nu am alte moduri de exprimare. Nu pot mai mult, sau poate mai putin. E greu cand nu ai cu cine socializa, si toti de langa tine care, sunt presupusi prieteni nu te-asculta. E greu sa nu iti gasesti locul intr-o lume cu atat spatiu.. Ca si cum n-ai apartine aici. Dramatizez? Unii ar spune da, eu simt ca nu. Asa ma simt zilele astea. Oriunde as sta, oriunde m-as aseza, oriunde as merge, nu am ce cauta acolo. Si e luna Decembrie, in care toata lume ar trebui sa socializeze, sa fie alaturi, sa fie bine.. Cu totii facem greseli.. Si eu, si voi. Unii mai mari altii, greseli mai mici, dar cine e acela care trebuie sa le corecteze, sau mai ales sa se impace cu greselile celorlalti? Sau alegerile gresite? Cel care sufera.

Vreau si eu ceva de la Mos Craciun. Vreau sa imi aduca liniste sufleteasca, sa imi faca rost de un loc, cat de mic, sau in ce colt vrea el.. in lumea asta. Dar mai ales, vreau ca ce am inceput, sa duc la bun sfarsit, dar.. nu asa cum e acum.. Cu o stare de bine si multumire si pentru mine..

Sarbatori fericite!

3 comentarii:

  1. sa nu te opresti din scris niciodata, si sa nu te prind ca inchizi blogul !
    :)

    RăspundețiȘtergere
  2. sa simti mereu ca nu te poti increde 100% in nimeni..

    RăspundețiȘtergere
  3. "Sa simti mereu ca nu te poti increde 100% in nimeni"

    Asta ar fi pedeapsa suprema, de netagaduit, si de neinvins. Ar fi capital si ar fi o viata a singuratatii si indolentei. Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa nu am incredere in nimeni. E un sfat pe care nu o sa il urmez orice ar fi. Multumesc pentru el, oricum, Anonim.

    RăspundețiȘtergere

Comentati aici..