sâmbătă, 12 decembrie 2009

Fata cu "R" sau cu I..

Un bulgaras roz. Ciudat dar e un bulgaras care nu incepe cu "B", ci cu R.. Sau I. Pe parcurs o sa iti dai seama de ce. E.. un bulgaras feminin. Normal. Sincer? E tot ce mi-as putea dori, desi nu e a mea. Si nu va fi niciodata, oricat as incerca, si oricat m-as chinui. De fapt.. O pot strange in brate si o pot pupa, ii pot spune cat de mult tin la ea, si cat de mult ii vreau binele.. Si spun asta fara vreun ascunzis sau fara sa vreau ceva ascuns de la ea.. Zambesc cu adevarat, sincer, si oricand as inchide ochii si m-as gandi la fata cu "R" mi-ar fi mai mult decat bine. Si nu, nu mint frumos. Oricate probleme as avea, daca ar fi ea langa mine, mi-ar trece toate. Un zambet mi-ar trebui. Pentru ca da, un zambet ca al ei nu se poate egala. Sunt gelos, si invidios.

Vreau sa ofer cele mai sincere felicitari Geaninei. Are o fetita cu "R"..uxandra. A facut de curand un anisor. Am vazut`o de putine ori in viata mea.. Si de fapt stiu si de cate. De 5. Prima oara cand te-am adus acasa atunci cu Catalin, apoi cand am iesit in parc, atunci in spatele blocurilor, Inca odata a fost cand am plecat la Mangalia si a iesit mama ta cu ea afara. A 4-a oara cand a venit la noi la Neptun.. si ultima oara a fost acum, de curand in parc.. Si stiu ca de fiecare data a zambit la mine, si ii place sa stam impreuna.. Ea merita mai mult.. mult mai mult decat ii pot scrie eu, dar.. incerc.

Cu ochii mari si speriati,

Ganduri incetoasate,

Cu buze creponate, parca..

Va ganguresc inceeet..

Sa stati..

Manute mooooi si fine..

Si-un zambet implicit.

Mami sa stii de la mine..

De cand m-ai nascut..

Intr-una te-am iubit

Sa ai grija de mine..

Desi nu tre` sa-ti zic :)

Caci eu sunt pentru tine..

Cu muult mai mult..

Decat un simplu om mai mic.

Consider ca barbatii adevarati sunt aia care recunosc atunci cand plang. Recunosc ca am lacrimi in ochi si te invidiez din toata inima Geanina, pentru ca nu mai trebuie sa suporti toate greutatile si toate rautatile din viata, toata invidia, sau toate lipsurile ori.. toate razbunarile din lume, de una singura. Si chiar daca te ating.. exact cum am scris, un zambet si-au trecut. Pe langa faptul ca stii ca e din tine, nu e doar atat. E un filtru de inocenta si bunatate, e viata, din practic ce a ramas, nimic. Si amandoi stim asta. Ma trec fiori, si sunt invidios. Vreau si eu sa am ceva sa fie doar al meu sa strang in brate si sa stiu ca ma iubeste inapoi la fel cat iubesc si eu.. Si nu ma refer la iubirea aia dintre un baiat si o fata.. Ai toate felicitarile mele si tot respectul meu pentru alegerea de a avea o fetita minunata, frumoasa, sanatoasa, si din cate se vede, foarte desteapta. Sa ii mai aduci aminte de mine din cand in cand, pentru ca, nu ne e dat sa fim prieteni, nu? Si sa stii ca nu as putea sa ii uit zambetul. Iubeste-o, pretuieste-o si ai grija de ea..

 

P.S.: R, de la Ruxandra si I, de la ingeras.. pentru ca atat de frumoasa e!!

3 comentarii:

  1. Minunat cat poti tine la ea... Minunat ce sentimente poate sa trezeasca ea in tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai reusit sa ma lasi fara cuvinte... Si sincer...iti multumesc pentru toate vorbele frumoase si pentru ca tii atat la Ruxandra... P.S.:Stiu ca de data asta nu ai mintit frumos;)

    RăspundețiȘtergere

Comentati aici..