sâmbătă, 8 august 2009

Ce simteam maine.

Iubirea e sentimentul pentru care crezi ca traiesti.. simti asta cand ai o sclipire in ochi, cand crezi ca totul iti merge bine si cand iti dai seama ca nimic nu te poate darama, oricat de puternic ar fi acela care incearca.. E sentimentul care abunda in tine, care te uneste cu o alta persoana si te face sa crezi ca veti ramane asa toata viata..
Pasiunea este ceea ce depui intr`un lucru pe care iubesti sa il faci. In cazul asta.. pasiune in iubire. Investesti timp, sentimente, bani, neliniste, griji.. Ai face orice pentru asta… Sa pui pasiune in iubire e ca si cum ai respira pentru viata.
Increderea o ai atunci cand nu iti faci griji daca el/ea te inseala.. Atunci cand iti spune ca e undeva si stii cu siguranta ca e acolo.. Cand nu pui nici o indoiala in ceea ce zice in ceea ce simte, si in ceea ce viseaza. Nu iti faci nici o grija ca te-ar putea parasi.. Increderea este sentimentul care imi lipseste.
Comunicare.. Discuti, vorbesti, canti si desenezi.. Toate astea doar pentru a vorbi. Comunic despre comunicare.. intr`o relatie de amor la distanta asta este unul din punctele forte, alaturi de pasiune si incredere.. Ai nevoie de comunicare prin telefon, internet, scrisori.. Dar nu numai aici.. trebuie sa vorbesti pentru a tine legatura si a auzi sau spune ca iubesti sau esti iubit/a..
Liniste este ceea ce simt eu acum dupa vreo 2 ore de somn inainte de care eram suparat si nervos.. Am ajuns intr`u stadiu in care m-am saturat de tot ce aud been there done that.. Linistea sufleteasca o voi avea in vis.. Cand voi visa ca ma tine in brate si ca totul este ok.. Cand voi fi in siguranta..
Minciuna? De aici se ajunge la despartire, la tristete, la lacrimi.. La suferinta. Stiu ce inseamna si mai stiu ca intr`o relatie serioasa nu trebuie sa existe. Nu inselati, nu mintiti.. Nu faceti in asa fel incat increderea sa dispara..
Dorinta.. Probabil ca aici o sa scriu cel mai mult.. A dori, inseamna sinonimic a vrea. Este acel sentiment ce`l simti cand nu poti avea dar.. stii ca poti sa ai, si traiesti doaaar cu gandul la dorinta. Doresc fericirea ce-am avut`o doresc seriozitate nu copilarii, inteligenta si in nici un caz copilarii, vreau strigate de fericire dar in nici un caz din cauza unor copilarii. Timpul trece, si repet iar asta.. timpul trece si nimeni nu realizeaza ca un oarecare adevar trece si dorinta, da! Doar dorinta ramane. Imi doresc fericire si o viata in exceptie exact cu cea pe care o duc. Idealist, perfectionist, naiv si de ce nu, dornic. Priviti in jos, priviti in sus, si vreti, si daca, cu siguranta stii ca poti atunci apuca-te de lucru. Pentru ca ce e cu adevarat important, ce iti doresti cu adevarat si stii ca merita cu adevarat, e cu adevarat la superlativ. (adevarat in exces). Va dura timp, se vor consuma resurse, dar mentine-te la limita, stay on track. Si va fi bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentati aici..