sâmbătă, 22 august 2009

Ceva de sters la ochi, cu.

Batista.. Dar da, prafuita. Nefolosita. Aruncata si dupa miros realizezi ca nici macar nu a fost impaturita. tresari. Te gandesti cat a trecut de cand nu s-a uitat la tine, de ce nu te-a scos din sertarul tau inchis la culoare.. Cu un miros inchis. Neputincioasa.. STAI. Ce altceva poti sa faci? L-ai lasat sa faca ce a vrut cu tine, sa te foloseasca. Mai stii macar daca te-a spalat? Trista, anosta.. As spune, nula.
Cu siguranta nu m-am referit la o batista obisnuita, ori la un servetel de unica folosinta. Unele femei, fete se lasa calcate in picioare ca si cum nu ar avea nimic de obiectat, de facut, de spus. Parca le-ar fi interzise actiunile proprii. Si nu e normal asa. Batista este un compliment pentru unele dintre voi care ii lasati pe barbati sa se comporte cu voi, ca si cu niste carpe. Cunosc astfel de femei care nu au puterea, curajul, ori nu isi rezerva dreptul de a spune sau face ceva pentru sine. Pentru a-si trai viata cu adevarat.. Ma simt vinovat in ce priveste asta, pentru ca la un moment dat "am facut curat intr-o casa si am avut nevoie de carpa". Desi nu era necesar. Asta nu este locul in care imi cer scuze. Este locul in care, daca va duce capul, va simtiti de cacat si incercati sa luat atitudine, sa nu va mai ia altii de carpe. Drepturile ar trebui sa fie egale. Daca nu vi le asumati cu frumosul cand oamenii se roaga de voi, poate vi le asumati cand cineva isi bate joc de voi intr`un stil aparte.
Astept sa vad cate din voi, care isi iau bataie de la prieteni/soti/iubiti ori orice ar fi ei, or sa ia atitudine. Chiar sunt curios

Fac asta pentru ca am realizat ca nu e bine,
si mai ales pentru ca m-am schimbat

Un comentariu:

Comentati aici..