sâmbătă, 8 august 2009

V-am spus?

Sunt euforic. Si multumit. Dau ochii peste cap.. si oftez. Zambessccc.. Mai vreau pe plaja. Sa am cei mai frumosi ochi in care sa ma cufund indiferent ca nu stiu sa inot in ei. Si parca, daca inchid ochii, sunt acolo. Eu gust fericirea. Si nu e dulce ori amara, sarata ori acra. E gustul tau pe buzele mele. E visul meu ce nu credeam ca va prinde radacini. Fara greutati nu poate fi usor. Si pana la urma, nu e viata o panta ascendenta.
V-am spus? Sunt fericit!!!
Dorinta mea: As inchiria o plaja, in mijlocul verii, o zi intreaga, 500 metri pe malul marii, sa nu treaca NIMENI.. Decat noi doi. Sa stea lumea sa ne priveasca, cum ne sarutam. Ori cum ne tinem de mana. Cum ne imbratisam. Pe margini, oamenii sa priveasca, dar sa nu calce, pentru ca le-ar fi interzis.. Ar insemna invidie si dilema pentru ei. Si ar insemna exact ce esti pentru mine. Ceea mai importanta. Si.. daca nu pot sa iti ofer toata lumea, macar o parte din ea, as putea sa fac sa fie a noastra. Totusi ti-as oferi lumea daca as putea. Viata mea. Si iti promit ca nu o sa apara nimeni. NIMENI. Sa nu te indoiesti de asta.. Iti repet: Ce altceva mi-as putea dori?
Visam sa vad minunea lumii, visam la ochii tai, Si mi-ai facu din vise aripi, si am zburat la ei..
Tu stii sa imi spui ce e iubirea fara vreun cuvant..
Mi-ai pus in cale doua stele, sa nu ma ratacesc.. o viata am sa privesc la ele, si n-am sa ma opresc!!!!

3 comentarii:

  1. asta se numeste iubire... dorinta a ceva ireal de frumos... unic

    RăspundețiȘtergere
  2. Vorbeam la un moment dat de mistere. Da, ceea ce spunea era iubire. Dar ceea ce simtea, era oare acelasi lucru ?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Maria. :) Ceea ce era era important, nu ceea ce spunea. daca stam sa ascultam ce spun oamenii, uitam sa le urmarim faptele.

    RăspundețiȘtergere

Comentati aici..